U bent op zoek naar live muziek voor uw evenement. Muziek die zorgt voor een prettige sfeer, zonder op de voorgrond te zijn. Acoustic Jazz ‘n Soul Trio past perfect in deze setting. Een receptie, verjaardagsfeest, bedrijfsborrel, een heerlijk diner of uw promotiefeest. Uw gasten kunnen heerlijk converseren, borrelen of een hapje eten terwijl dit jazztrio voor een sfeervolle muzikale omlijsting zorgt.


Het repertoire van dit jazztrio bestaat uit relaxte popsongs, jazz standards van toen en luisterhits van nu. Het volume van de band is aangenaam, maar nodigt ook uit om een dansje te wagen indien daar gelegenheid voor is!


Acoustic Jazz ‘s Soul Trio heeft een aantrekkelijk gebalanceerd volume  om u en uw gasten een aangename tijd te bezorgen.

Acoustic Jazz ‘n Soul Trio
heerlijke live muziek
met een intiem karakter

Acoustic Jazz ‘n Soul Trio speelt standaard 3 sets van 45 minuten. Een vierde set kan tegen een meerprijs bijgeboekt worden. Acoustic Jazz ‘n Soul Trio is in het bezit van een compacte professionele geluidsinstallatie en lichtset.

Acoustic Jazz ‘n Soul Trio zorgt er voor dat er geen stiltes vallen tussen de sets en draait passende muziek. En een microfoon voor speeches e.d. staat klaar! Meer wensen? Informeer naar de mogelijkheden!

U wilt er zeker van zijn dat uw evenement tot in de puntjes is verzorgd. Muzikale omlijsting is vaak een belangrijk onderdeel van een geslaagde evenement. Of het nu gaat om een receptie, bedrijfsborrel, jubileum, promotie-event, diner, huwelijksfeest of anderszins.


Acoustic Jazz ‘n Soul Trio heeft als jazztrio jarenlange ervaring in het maken van sfeervolle live muziek. Dit jazztrio heeft een smaakvol repertoire dat uit jazz, easy listening en heerlijke pophits bestaat.

Repertoire   |   Foto’s   |   Reacties klanten  |  Contact

coverband feestband partyband, jazztrio, trouwfeest huwelijksfeest receptie personeelsfeest studentenfeest band boeken,  live band, muziekband, live mzueik,

Duo-setting
Is een jazztrio nog nét iets te groot voor wat u in gedachten heeft? Zangeres Jessica Koomen kan ook met haar gitarist of pianist geboekt worden als jazzduo.

Speciaal voor de kerstdagen heeft dit jazztrio ook sfeervolle en tijdloze kerstsongs in het repertoire.

Your party? 
Our concern!

Desgewenst zorgt de pianist voor heerlijk trendy lounge effect door toevoeging van samples en beats in de begeleiding. Relaxed, trendy en hip!

Binnenkort is onze nieuwe compilatiefilm online, zodat u alvast achter uw computer kennis kunt maken met Acoustic Jazz’ n Soul Trio!