Jessica heeft twee keer met groot succes op onze Ladies Night in CineMec gespeeld. Na de film hebben meer dan 500 dames kunnen genieten van heerlijke muziek. De eerste keer vergezeld door een pianist in de setting van de film Music & Lyrics. Ze hadden zelfs nummers uit de film ingestudeerd, zonder dat we hier over hebben gesproken. Zeer gevarieerd repertoire, professioneel, flexibel, fijn om mee samen te werken. Kortom: absoluut voor herhaling vatbaar.”

   Miranda de Weijer

   Medewerker Communicatie

   CineMec,


“Tijdens de opening van een nieuw bedrijfspand van heeft Bik Business het Acoustic Jazz 'n Soul ingehuurd. De gasten hebben genoten van een fantastisch optreden. Prachtige muziek vulde de ruimte, de muziekkeuze perfect passend bij het karakter van de avond. Bij een volgende gelegenheid zal ik dit duo zeker weer inschakelen.”

   Renate Bik

   Bik Business


“Niet alleen wij maar zeker onze gasten hebben genoten van jullie optreden tijdens ons feest. Je zang was precies datgene wat wij graag wilden. Je gaf de avond sfeer zonder te nadrukkelijk aanwezig te zijn waardoor we met iedereen konden praten en toch van je muziek konden genieten.

Zowel het genre als de keuze van de nummers sloot exact aan bij datgene wat wij in gedachten hadden. Reacties als zeer professioneel en wat een prachtige stem… is wat we regelmatig al hebben gehoord. Heel veel dank daarvoor.”

   Peter & Joan

Wat hebben we ontzettend genoten van jullie muziek en alles wat daarbij hoorde.

In eerste instantie heerlijke achtergrond muziek om bij te kunnen praten en later muziek waar nog heel wat mensen op gedanst hebben. We hebben erg leuke reacties gehad van gasten.

Hoogtepunten waren toch wel de eerste dans op "ons liedje" en je spontane afsluiting van de avond, met een "laatste dans" door ons als bruidspaar.”
   
Bastiaan & Annemiek
    Heerenveen


We zijn enorm blij dat jullie ons trouwfeest muzikaal zo bijzonder hebben aangekleed.

“Mede door jullie optreden is onze receptie ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan een groot succes geworden. Qua aankleding paste het precies in de ambiance en ook de muziek was precies goed, niet te hard of te overheersend. Ook de samenwerking is prima verlopen.” 

  Monica Roos
   Van Lente Elektrotechniek BV
   Deventer


Wij vonden de zang en instrumentale begeleiding tijdens ons huwelijksdiner zeer geschikt voor ons en onze gasten. Een aantal gasten, waaronder mijn vader en moeder, heeft nog gedanst tussen de gangen. Ondanks het warme weer hebben de muzikanten veel gespeeld, zonder al te lange pauzes.

Alfred & Dorien


Jessica en haar muzikanten weten elke keer opnieuw de juiste snaar te raken. Inmiddels hebben wij meerdere malen op een fijne wijze samengewerkt met Jessica.

   Marieke Danhof
   Nauta Evenementencommunicatie

Wij hebben deze coverband uitgenodigd voor om mijn moeders 60-ste verjaardag te laten slagen. Nou dat is een understatement! Het feest is totaal bepaald door de input van SoulPower United. Zij hebben helemaal aangevoeld wat er nodig was op het feest en speelden goed in op de sfeer van de avond. Heel geslaagd dus!”
  
M.C.H., Nijmegen


“Wij hebben erg genoten van de sfeer die door SPU gecreëerd werd. Zowel wij als onze gasten hadden veel (dans)plezier tijdens het feest! Na de bruiloft kregen we heel veel positieve reacties over jullie goeie band, lekkere muziek, professioneel... Bedankt voor de swingende avond!”
     Martijn & Eline, Amsterdam


“Jullie hebben mijn promotiefeest een extra zetje gegeven om het een onvergetelijke dag te maken. Swingend, relaxed en een tikje funky, ik vond het super! Vier geweldige muzikanten die perfect aanvoelen hoe ze het feest compleet kunnen maken. Enorm bedankt!”

    P.V., Wageningen“We hebben de muziekkeuze en zelfs de muziek voor de openingsdans aan de band overgelaten op onze bruiloft. En daar hebben we geen spijt van gehad. Een topfeest met een topband! Ze voelen de sfeer goed aan en kunnen de sfeer ook maken. Wij waren in ieder geval niet van de dansvloer af te slaan...”
   Gertjan & Linda“We hebben echt genoten op onze bruiloft, en jullie hebben onze verwachtingen overtroffen! Wat een professionaliteit van jullie allemaal, ook individueel.

En een mooie jazzy stem van Jessica!”

   Boudewijn & Henriette, Dronten”De naam zegt eigenlijk alles... Een geweldige soulband met fantastische muzikanten die vol power iedere zaal plat speelt en het publiek meetrekt in een swingend feestje!”

   E. v.d. Oever
  Het oude Politiebureau“SoulPower United heeft voor een spetterende afsluiting van ons festival gezorgd. De muziek was meeslepend en de performance nodigt uit om mee te swingen. Het enthousiasme van de band is aanstekelijk en de hits zijn voor iedereen herkenbaar. Kortom; echt een feestje!”

   E.N. Manusama
  Projectleider Roots in the Woods

Acoustic Jazz ‘n Soul Duo
Acoustic Jazz ‘n Soul Trio
SoulPower United

Reacties van klanten over een optreden geven u in uw zoektocht naar de juiste band een idee over de kwaliteit, de sfeer, de indruk die de band heeft achtergelaten, en communicatie met de klant.
Lees hier de reacties van klanten over de diverse bands van vocal.nl!