Een energieke coverband waar de partypower van afspat! Deze feestband heeft in de loop der jaren menig feest tot een succes gemaakt. De allerbeste hits, enthousiaste muzikanten en een indrukwekkende profi sound zijn succesingrediënten voor deze  hippe partyband met een hoog entertaingehalte.


Aanstekelijke oude soulhits, motowntoppers en dance classics, maar óók hedendaagse danshits nodigen uit om de dansvloer op te gaan. Omdat SoulPower United een aanstekelijk volume heeft zónder een overweldigende muur van geluid te vormen, kunnen uw gasten uiteraard iets verder van het podium gewoon blijven praten terwijl alle dansfanaten heerlijk kunnen dansen.

SoulPower United speelt standaard drie sets van 45 minuten. Een vierde set kan tegen een meerprijs bijgeboekt worden. SoulPower United is in het bezit van een professionele geluidsinstallatie en lichtset.

SoulPower United zorgt er voor dat er geen stiltes vallen tussen de optredens en draait passende muziek. En een microfoon voor speeches e.d. staat indien gewenst klaar! Meer wensen? Informeer naar de mogelijkheden!

SoulPower United is niet zo maar een coverband. SoulPower United is een energieke feestband die staat voor klasse, entertainment en kwaliteit. Deze partyband bestaat niet uit kennissen van vrienden van de buurman die ook een bandje schijnen te hebben. Nee, SoulPower United wordt gevormd door uitsluitend eersteklas topmuzikanten. Dat betekent ervaring, professionaliteit en routine.


En even belangrijk is dat deze coverband het doel heeft om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken. Afdraaien van een standaard programma is dus geen optie bij deze coverband. SoulPower United is volledig afgestemd op uw evenement. Enthousiasme, passie en bevlogenheid; dáár gaat het om bij SoulPower United!

Repertoire   |   Foto’s   |   Reacties klanten  |  Contact

coverband feestband partyband

trouwfeest huwelijksfeest receptie personeelsfeest studentenfeest band boeken

Your Party? Our concern!

Heeft u speciale wensen in de vorm van uw favoriete song die u graag live uitgevoerd wilt hebben? Neem contact met ons op en maak uw wensen bekend!

Binnenkort zijn onze nieuwe opnames online, zodat u alvast vanachter uw computer kennis kunt maken met coverband SoulPower United. Wilt u ons live zien spelen? Informeer naar onze speeldata, wij ontmoeten u graag!

SoulPower United
Gets the party started!

Zoekt u muzikale invulling voor een zakelijk evenement? Dan is coverband SoulPower United de juiste partner voor u. Wij hebben op veel bedrijfsevenementen gespeeld; van muzikale omlijsting bij een diner tot een bruisend personeelsfeest.


SoulPower United heeft een breed scala aan jazz- en easy listeningrepertoire voor de rustige momenten Dus ook voor heerlijke achtergrondmuziek bent u bij SoulPower United aan het juiste adres.

Business-event   Borrel   Diner Productpresentatie   Beurs Businessclub   Receptie

SoulPower United staat garant voor een onvergetelijk  feest. Particulier of zakelijk; wij vullen uw evenement naar uw persoonlijke wensen in!