Leven = veranderen

Oei, het is een beetje stil geweest op mijn website! Heb ik dan niet veel gedaan? Nou, eigenlijk best wel. In de uren die beschikbaar heb (ik kan vanwege mijn whiplash niet meer volop blijven knallen helaas) heb ik lekker opgetreden en lesgegeven. En daarnaast ben ik onder alter ego Miss Beanie ook lekker bezig met bloggen en receptontwikkeling. Ik ben de afgelopen maanden betrokken geraakt bij enkele mooie food- en duurzaamheidsinitiatieven. Meer weten daarover? Klik hier.

Een geluk bij een ongeluk

En zoals ik al in eerdere blogs schreef: het leven verandert! Soms kies je daarvoor, en soms word je ‘gedwongen’ om mee te gaan in een verandering. Mijn leven is na het auto ongeluk dat ik in december 2013 had behoorlijk veranderd. Maar gelukkig heb ik niet stilgestaan en ben ik in mijn vrijgekomen tijd  als Miss Beanie lekker bezig met het ontwikkelen van recepten en het schrijven van blogs . Ik heb dan de tijd aan mezelf, en kan wat beter mijn energie en de binnenkomende prikkels doseren dan op het podium. Goeie combi, vind ik zelf.

En dit Miss Beanie deel van mijn leven is eigenlijk op mijn pad gekomen door mijn whiplash. Een geluk bij een ongeluk; letterlijk. Zo verwoordde mijn vriendin dat gister tijdens een fijne kookdate. En zo is het maar net. Ik denk dat ik zonder mijn foodblog een stuk minder gelukkig in het post whiplashleven had gestaan. Als mens heb je het nodig om voldoening uit je leven te halen, om zinvol bezig te zijn en om geïnspireerd te blijven. Leven = leren. Leven = veranderen.

Meewerken aan food- en duurzaamheidsinitiatieven

Vanwege mijn lokale bekendheid als zangeres en food- en duurzaamheidsblogger ben ik gevraagd voor een duurzaamheidspitch tijdens het Duurzaamheidscafé van Alles op Groen. En nota bene op dezelfde dag werd ik ook gevraagd om net naast RTL weerman Reinier van den Berg ambassadeur te worden van Gelukkig Winkelen (richt zich op duurzaamheid, events, groen, food en maatschappelijke meerwaarde). Voor het eerst dat zowel mijn beroep als zangeres als mijn werkzaamheden onder Miss Beanie met elkaar werden verenigd. En dat vínd ik me toch leuk! Nooit gedacht dat dit zo mooi met elkaar gecombineerd kon worden. Ik geniet er enorm van.

Dus ja, het is best stilletjes op m’n website. Maar in praktijk stiefel ik lekker door! Soms wat actiever dan de andere keer. Maar altijd met veel plezier, nieuwe plannen en passie.

Van nieuwe liedjes schrijven komt het helaas wat minder… Ik was nog wel zo goed bezig met collega Dave! Maar ik beweeg mee op de golven van het leven en zie alweer wat mooie schrijfmomenten aankomen. Ik heb weer voldoende te geleerd, ontdekt, en te vertellen in nieuwe liedjes. Dus eigenlijk was deze afgelopen tijd nodig om voorwerk te doen voor nieuwe songs?

Foto: Arjan van Bruggen, voor de bekendmaking dat ik ambassadeur van Gelukkig Winkelen ben geworden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen