De eerste try outs achter de rug!
05 juni 2017 
in Blogs

De eerste try outs achter de rug!

Try outs!

De afgelopen twee weken hebben we vier keer opgetreden met onze ‘versgeschreven’ liedjes! Wat een dikke fun was dat, en minder spannend dan gedacht. Een heel ander gevoel dan ik voorheen had met het presenteren van een nieuw liedje. Waarschijnlijk heeft dat vooral te maken met het feit dat ik samen met Dave heb geschreven en dat we achter de schermen al redelijk veel aan de songs hebben geklust tijdens het opnemen van de demo’s.

Maar liefst zes nieuwe nummers zagen het podiumlicht in de kroeg en op foodfestivals. Leuke gelegenheid om te ‘try outen’. Per keer spelen met de feel en het tempo bijvoorbeeld. We hebben iedere keer met verschillende muzikanten gespeeld die ieder hun eigen invulling geven aan een song. Super om te zien wat er dan gebeurt met de liedjes.

Studioplannen

De nummers gaan we zéker ook opnemen in de studio maar voor nu is het leuk om te live te spelen, te try outen en de songs te zien ontwikkelen.

Een ook al waren we zelf tevreden over de songs; het is ook heel leuk om van bekenden en onbekenden te horen dat de liedjes in de smaak vallen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen