Selfiestick

Social media; wel bijblijven hè…

Tsja, je moet anno 2017 toch echt een beetje bij blijven. Social Media-gewijs bijvoorbeeld. Gelukkig vind ik dat geen straf want ik vind Facebook en Instagram echt geweldig. Omdat ik ook een echte foodie ben maak ik regelmatig een foodpost, begeleid met een foto. Of een borrel in de kroeg met vriendinnen even op de kiek. Tot dusver alles prima.

De schaamte voorbij

Maar ja, nu ik aan het opnemen ben is het wel leuk om niet alleen maar een foto van m’n bladmuziek of piano te posten. En dan kom ik natuurlijk niet weg met een foto van een borrelen-met-m’n-vrienden-in-de-kroeg-niveau. En daarnaast lijkt mijn arm vaak te kort voor een goeie selfie. Dus ja hoor. Ik postte half grappend dat ik een selfiestick nodig had. En een paar dagen later kreeg ik – toevallig in de kroeg – een te leen van een vriendin. Direct een fotopoging gedaan. En het voelt toch een beetje raar hoor, zo’n selfiestick in een openbare ruimte.

De tic of kick van een selfiestick

Eenmaal in de homestudio van Dave kwam ‘ie natuurlijk geweldig van pas! Nog even oefenen, maar we komen er wel; ik en m’n selfiestick-tic.

Over de schrijver
Reactie plaatsen